Obvestilo o spletnih piškotkih in o namenih obdelave podatkov

Združenje družb za upravljanje investicijskih skladov-GIZ, Čufarjeva 5, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: ponudnik), na spletnem mestu https://www.zdu-giz.si (v nadaljevanju: spletno mesto) uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki).

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikov računalnik ali na drugo napravo, s katero dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta se podatki, pridobljeni s pomočjo piškotka ob prejšnjem obisku, lahko preberejo.

Piškotki na spletnem mestu ne omogočajo identifikacije posameznika in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katerega konkretnega uporabnika (ime in priimek ali drugi osebni podatki) gre.

S pomočjo piškotkov ponudnik pridobi informacije o načinu uporabe spletnega mesta, predvsem o pogostosti obiskovanja spletnega mesta, o najbolj branih vsebinah, o povprečnem času obiska ipd. (spletna analitika).

Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcu podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Upravljalec podatkovIme piškotkaNamenNamen – podrobnoTrajanje piškotka
Združenje družb za upravljanje investicijskih skladov-GIZPHPSESSIDFunkcionalni piškotekPiškotek služi za prijavo na spletni strani in za dostop do administratorskega vmesnika.do konca seje
Združenje družb za upravljanje investicijskih skladov-GIZzduFunkcionalni piškotekSe uporablja pri privolitvi / zavrnitvi uporabe piškotkov.1 leto

 

S podajo soglasja za namestitev piškotkov se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.

Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.

prijavi se

Imate težave? Pišite na: zdugiz@zdu-giz.si

-

Kontaktirajte nas

Imate težave? Pišite na: zdugiz@zdu-giz.si